campings Gardameer

Waar naar kijken bij kindvriendelijke campings Gardameer

Gardameer is al jaren een populaire bestemming, waardoor je op tijd op zoek moet gaan naar campings Gardameer. Het kan namelijk zo eens zijn dat je te laat bent met boeken en daardoor geen plekje meer kan bemachtigen. Zeker als je op zoek bent naar een kindvriendelijke camping is het verstandig om dit niet tot het laatste moment uit te stellen. Het Gardameer zelf is net alsof het uit een Disney boek komt. Dit komt omdat ze er zoveel mogelijk aan proberen te doen om hun authentiek te blijven te behouden. Dus ook al komen er zo veel toeristen per jaar, ze willen niet dat het Gardameer om wordt getoverd tot een toeristen paradijs. 

Dit is daarom ook de reden dat je veel kleinschalige campings kan vinden, met wat uitzonderingen natuurlijk. Over het algemeen zijn er wel veel campings, de een heeft meer te beleven dan de ander en de ene camping is dicht bij het meer terwijl de andere camping iets verder weg staat met veel zwembaden.

campings Gardameer

Kindvriendelijke campings

Als je wilt dat jouw kinderen de tijd van hun leven krijgen, is het dus verstandig om te kijken naar kindvriendelijke campings Gardameer. Dit kan betekenen dat je graag wilt dat er genoeg zwembaden met glijbanen zijn, eventueel een entertainment club met genoeg spelletjes, oppasservice, tennisbaan, speeltuin, etc. Gelukkig zijn er zeker een paar campings die dit allemaal hebben. Dit geldt voor onder andere camping Piani di Clodia en camping Bella Italia. Sommige campings hebben een shuttle service naar het Gardameer of naar een dorpje. Wanneer je niet met de auto gaat is het verstandig om te kijken of jouw camping dit aanbiedt. Het is namelijk stukken handiger en sneller om de shuttle te gebruiken, daarbij zie je dan ook nog veel meer van de camping en van de locatie. Voor meer leuke campings kun je bij campings gardameer kijken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *