Veilig op vakantie in België? Huur een vakantiehuis!

Iedereen is wel toe aan vakantie. Het is de vraag die veel Nederlanders en Belgen dan ook stellen op dit moment: kunnen we nog op vakantie? Ja, is het antwoord, want op een vakantiepark in België kun je er gelukkig nog wel even tussen uit.

Veel mensen werken thuis tegenwoordig en zoeken een plek om het huis te ontvluchten. Doordat reizen naar het buitenland momenteel sterk wordt afgeraden, zoeken velen de rust en natuur op in de buurt. Waar kan dat eigenlijk beter dan in België? Met kilometers aan kustlijn en zandstranden en aan de andere kant van het land hectares vol heuvels en bossen in de Ardennen, biedt het land een variatie aan landschappen en mogelijkheden. Als je een bungalow of vakantiehuis boekt, zit je helemaal goed. Vakantie in België kan gelukkig nog tijdens coronatijden. Dan heb je je privacy, veiligheid en kun je toch nog heerlijk genieten van de buitenlucht in de Belgische natuur.

Op vakantie in België

Ook al is België een klein land, er zijn heel veel plaatsen waar je veel bezienswaardigheden kunt vinden en veel activiteiten kunt doen. Doordat de lente net haar gezicht heeft laten zien en de zomer voor de deur staat, boeken veel mensen alvast een bungalow of vakantiewoning op een vakantiepark in België. Ook zijn er veel last minute-boekingen. Oke  je mag nog niet met een grote groep op vakantie in een huisje, in openbare ruimtes van vakantieparken zal er nog wel een mondkapje gedragen moeten worden en een maaltijd zal afgehaald moeten worden, maar daarentegen kun je nog wel genieten van je vrijheid en een heerlijke natuur. Huur een fiets, of neem ‘m zelf mee voor heerlijke fietstochten met het hele gezin. Of trek je wandelschoenen aan en ga erop uit in de betoverende Ardennen.

De Ardennen; een buitensportparadijs

Als je even je zorgen wilt vergeten is de Ardennen een gebied bij uitstek waar je dat kunt doen. Het heuvelachtig landschap met rivieren, kastelen en grotten is een unieke omgeving dat ruimte in je hoofd geeft. En het gevoel dat je er echt even helemaal uit bent. Vergeet daarnaast de vele mogelijkheden niet om sportieve activiteiten te kunnen beoefenen. Van wandelen tot mountainbiken. Een grote kans dat je terug naar huis gaat met het gevoel dat je echt weg bent geweest. Als je niet de hoofdprijs wilt betalen voor een vakantiehuis op een vakantiepark, dan ben je goed uit bij bungalow.net. Deze voordelige aanbieder heeft een groot aanbod bungalows en huizen op uiteenlopende vakantieparken in de Ardennen. Heerlijk thuiskomen in uw gezellige bungalow in de Ardennen na een fikse wandeling of fietstocht en dan een Belgisch biertje opentrekken. Klinkt nou niet bepaald vervelend, toch?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *