Tip voor jouw volgende familievakantie: overnachten bij pony’s

Inspiratie voor jouw volgende vakantie

Ach, op vakantie gaan is een van de leukste dingen die er bestaan! Lekker even rusten, weg van de dagdagelijkse stress en volop genieten met je dierbaren. Een vakantie moet natuurlijk wel op voorhand gepland worden. Waar wil je precies naartoe? Overnacht je in een huisje, een hotel of op een camping? Welke dingen wil je zeker doen op vakantie? Wie gaat er mee? Het zijn allemaal vragen die door je hoofd gaan bij het plannen van jouw reisje. Soms zie je door de bomen het bos niet meer en heb je gewoonweg geen inspiratie om een leuke reis samen te stellen… Zeker met kinderen is dit niet evident. Geen nood, wij zijn er om je te helpen. In dit artikel bespreken we namelijk een originele vakantie dicht bij huis: een vakantie met pony bij huisje.

Ontspannen op vakantie met een pony bij een huisje of op de camping

Vergeet alle skivakanties, zonvakanties en citytrips! Een ponyvakantie is minstens even leuk, verrassend en bovendien heel origineel. Wedden dat jouw kinderen zich zullen amuseren? In Nederland zijn er heel wat vakantieparken en campings die ponyvakanties aanbieden. Je kids kunnen naar hartenlust de dieren verzorgen, hen eten geven en uiteraard ook leren ponyrijden!

Welke vakantieparken en campings bieden ponyvakanties aan?

In Nederland zijn er tal van vakantieparken die uitgerust zijn met ponystallen. Zo is bijvoorbeeld Landal Het Land van Bartje uitgerust met een heuse ponyranch. Terwijl jij geniet van de rust en het groen, kunnen de kinderen op een veilige manier leren rijden. Ook vakantiepark Ommerland, een camping in Ommen, beschikt over een eigen manège. Maar liefst 20 shetlandpony’s staan hier te wachten op de liefde van de vakantiegangers. Leuk aan dit vakantiepark zijn de pony kampeerplekken. Deze zijn zo uitgerust dat de pony voldoende plaats heeft om buiten bij jou te overnachten! Je kan ook terecht op ‘camping de Vledders’. In de zomer staan de acht pony’s van de camping klaar om vertroeteld te worden door jouw kids!

Boek dus zeker eens een ponyvakantie. Het is de ideale gezinsvakantie om dichtbij huis lekker te ontspannen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *