Vakantie boeken in België? Dit kun je allemaal doen

Wil je graag een leuke vakantie in België boeken? Dan hebben wij de perfecte tips voor je! In dit artikel geven we je alle ins en outs over het boeken van een vakantie in ons prachtige buurland. We vertellen je onder andere waar je het beste kunt boeken, wat er allemaal te doen is en welke bezienswaardigheden je niet mag missen. Hopelijk kunnen wij met deze tips jouw volgende Belgische vakantie tot een succes maken.

Stedentrips in België

In België zijn er veel grote, mooie steden waar je terecht kunt voor een stedentrip. Denk aan steden zoals Antwerpen, Brugge, Gent of Brussel. Al deze steden zijn zeer populair onder toeristen en vooral Brugge is een echte aanrader. In deze historische stad kun je prachtige oude gebouwen bewonderen, een rondvaart maken door de grachten en genieten van de lekkerste chocola en ijs.

Ook Gent is zeker een bezoek waard. Deze stad kent namelijk vele musea, parken en winkels. In het Sint-Baafsplein vind je bijvoorbeeld het gravenhuis Gent, een belangrijk historisch gebouw in de stad. Voor de natuurliefhebbers zijn er verschillende mooie parken zoals het Baudelopark en het Zuidpark.

Natuurlijk mag een bezoekje aan Brussel niet ontbreken tijdens je vakantie in België. In deze levendige stad vind je onder andere het Atomium, de Grote Markt, het Manneken Pis en het Koninklijk Paleis. Er is dus genoeg te zien en te doen in de hoofdstad van België.

Wandel- of fietsvakanties

Ben je liever in de buitenlucht dan in een stad? In België kun je ook prima terecht voor een actieve vakantie. Er zijn namelijk vele mooie wandel- en fietspaden door het hele land. Zo kun je bijvoorbeeld het mooie Limburgse heuvelland verkennen of de Ardense bossen. In deze prachtige bossen kun je onder andere genieten van de mooie natuur, wandelen langs beekjes en vennetjes en spotten van wilde dieren.

Een andere mooie plek voor een fietstocht is de kustlijn van België. Hier vind je verschillende fietspaden langs de Noordzee en door het mooie duinlandschap. Ook kun je hier genieten van de verschillende stranden, badplaatsen en boulevards.

België is erg onderschat als vakantieland, maar er is dus genoeg te doen! Hopelijk hebben wij je met deze tips kunnen inspireren voor je volgende Belgische vakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *