Heerlijk ontspannen tijdens je vakantie in België

Niet iedereen denkt bij potentiële vakantiebestemmingen aan België, maar dat is eigenlijk niet terecht. België is een heerlijk land om heerlijk tot rust te komen, genieten van prachtige bezienswaardigheden en heeft bovendien een prachtige kustlijn en mooie accommodaties om te verblijven tijdens jouw trip naar België. Groot voordeel van België als vakantiebestemming kiezen is dat het qua reistijd natuurlijk erg praktisch is. Ga je bijvoorbeeld met je kinderen op vakantie en zie je op tegen een lange reis, denk dan eens na over een trip naar onze zuiderburen.

Actieve vakantie in de Ardennen

In het zuidoosten van België vind je de Ardennen. Dit heuvelachtige gebied is een paradijs voor vakantiegangers die van actie houden en nogal ondernemend zijn. Je kunt hier kajakken, mountainbiken op de mooiste locaties en wandelen over prachtige routes. Het is niet voor niets dat toeristen die naar de Ardennen gaan altijd hun bergschoenen meenemen. Bovendien vind je in de Ardennen prachtige vakantieparken waar jij tijdens je verblijf in deze regio kunt verblijven. Tijdens jouw vakantie naar België wil je natuurlijk ook ontspannen en tot rust komen, en daar zijn de verschillende parken die je hier vindt uitstekend geschikt voor. De meeste parken bereik je vanaf de grens bij Maastricht al binnen een uur of anderhalf uur.

Uitwaaien aan de kust

Net als Nederland heeft ook België een prachtige kustlijn aan de Noordzee. In het westen van het land liggen gezellige en sfeervolle dorpjes waar je kunt verblijven. Uitwaaien aan het strand van bijvoorbeeld Blankenberge, Oostende of Knokke zal je goed doen en laat je helemaal tot rust komen. Een verblijf aan de kust van België is prima te combineren met het bezoeken van leuke steden als Brugge of Gent.

Een vakantie hoeft dus niet altijd ver weg te zijn, en dat bewijzen onze zuiderburen. Met slechts een uurtje autorijden kom je op de mooiste plekken waar jij een heerlijke vakantie kunt hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *